Skärgårdskonferens, events och kickoff med härliga aktiviteter nära Stockholm

Varje anläggning/plats är unik och erbjuder trevliga och lärorika aktiviteter och teambuilding/samarbetsövningar i spännande miljöer. Naturligtvis bestämmer ni själva ert program och antal konferenstimmar. Våra förslag skall bara ses som idégivare.

Vi tar om alla i gruppen - alla kan delta
Vi på Berg & Dahl anstränger oss till det yttersta för att alla deltagare skall kunna delta i såväl konferensarbetet som aktiviteter. Vi har så gott som alltid en bra lösning så att alla kan delta i både konferensarbetet och de aktiviteter ni väljer, oavsett anläggning och program. Tveka inte att kontakta oss. Vi har alltid kostnadsfri och villkorslös rådgivning.

KRÅMÖ naturreservat

Den i särklass charmigaste skärgårdsanläggningen nära Stockholm! Konferens med trevliga kringaktiviteter med anknytning till natur, kultur och miljö samt matlagning/kockdueller, allmogebåt/vikingaskeppsegling och samarbete lite typ ”Expedition Robinson”.
Med charterbuss till Trosa inklusive båttransfer ut till Kråmö tar det ca.2 tim. från Stockholm centrum!
Läs mer om konferens på Kråmö

TYRESÖ

Bara 30-40 minuter från Stockholms city möter dig unika konferensmiljöer som du inte trodde fanns så nära Stockholm. Här kan ni konferera och ordna företagsaktiviteter och fest i för Mellansverige unika miljöer.

Ute i vårt vilda naturreservat och nationalpark saknas varken skärgård, vackra sjöar, tjärnar, åar, forsar eller urskog.
Läs mer om konferens i Tyresö

SVÄRDSKLOVA

Skärgårdsanläggningen med egen havsvik och egen skärgårdskrog vid bryggan erbjuder: Konferens och kickoff med skärgårdsaktiviteter! 100 bäddar i mysiga skärgårdsstugor.
Ca.1,5 tim. från Stockholm centrum!
Läs mer om konferens på Svärdsklova"

OAXEN

En idealisk plats för endagskonferenser och events. Perfekt för er som inte har möjlighet att vara borta flera dagar!
Oaxen är kalkön med spännande topografi vildväxande oregano, tunnlar/grottor, vindkraftverk och medelhavsblå dricksvattensjöar. Ca.1-1,5 tim. (beroende på färjetider) från Stockholm centrum!
Läs mer om konferens på Oaxen

TIPS - Nära Stockholm

DAGS ATT PLANERAR-KICKOFFEN Kostnadseffektiv konferens med härliga aktiviteter nära Stockholm.

Tillsammans med Lilla Tyresö kan vi erbjuda:

ENDAGSKONFERENS med aktiviteter

Bara 30-40 minuter från Stockholm city ute på Tyresö finns miljöer som du inte trodde fanns så nära storstan.

Beställ gärna kostnadsfria programförslag på konferens, kickoff, företagsfest eller kund-incentive i skärgård- och vildmarksmiljöer nära Stockholm.

Läs mer…