Aktiv fjällkonferens i Särna - Grövelsjön - Femundsmarka – En riktig "gränslös" fjällvildmark!

Berg & Dahl-Aktiv konferens anordnar teambuilding och ”get-to-gether”- program i både vinterfjäll och sommarfjäll. Låt din nästa konferensresa till fjällen bli en konferens som håller ihop din grupp och skapar en positiv samhörighet med företaget.

Låt oss på Berg & Dahl-Aktiv konferens ge er inspiration till er nästa fjällkonferens eller kickoff, såväl sommar som vinter. För er fjäll- och naturentusiaster erbjuder Berg & Dahl fjällkonferens med spännande, och lärorika aktiviteter. En konferensresa med teambuilding och äventyr redan från start. Din fjällkonferens i Grövelsjön eller Särna och Fjätervålen kan bli en vändning i ert sätt att se på en fjällkonferens.

Läs mer om fjällkonferenser/aktiviteter

  • Vinterfjäll

    Inte bara häftig utförsåkning – utan även äventyrsskidåkning och stor fjällexposé utanför de vanliga turiststråken.

    Mer om Vinterfjäll
  • Sommarfjäll

    ”Gränslösa fjälläventyr” med verkligt härliga aktivitetsupplevelser i Sverige och Norge - i samma program.

    Mer om Sommarfjäll

TIPS - LISSABON

KONFERENS OCH AKTIVITETER I LISSABON

I en annan tid – en annan värld!
Lissabon är en av Europas charmigaste huvudstäder där tiden på sina ställen mer eller mindre stått stilla de senaste hundra åren.

Var passar det bäst att möta våren på om inte i Europas varmaste huvudstad.

Ljus, öppen, full av liv, men utan trängsel öppnar lilla Lissabon famnen och erbjuder upplevelser som ni har svårt att hitta i någon annan huvudstad.

Lissabon är en stad som många besökare gärna återvänder till, gång efter gång.

Berg & Dahl har Portugal som sin specialitet sedan nästan 20 år, Så vem passar bättre som er guide på er konferensresa till Lissabon än Berg & Dahl.
Läs mer…